Vælg en vasketøjskurv af det rette materiale!

26 juli 2020
Anders Lundtang Hansen

Det er virkelig irriterende med snavset vasketøj, også selvom man så bare har svedt i det, så medmindre man vasker tøjet med det samme, fordi man skal bruge det igen snart, så ender det jo nede i en vasketøjskurv.

Her er det sjældent særligt rart at være, fordi den jo indeholder beskidt tøj tit og ofte, og man får nok ikke brugt den ren så tit, men det er en virkelig god anordning at have, så det beskidte tøj har et opholdssted, så det ikke kommer i kontakt med rent tøj.

Og så slipper man også for, at man bare ender med at smide det i vaskemaskinen eller bare på gulvet, hvor det bliver krøllet, gør områderne beskidte, eller man ikke får farvefordelt det.

Men tit tænker man også, at tøjet skam har det godt nok der, så det passer sig selv, men har du nogensinde tænkt over, hvad din vasketøjskurv egentlig er lavet af?

Du gik måske mere efter, hvordan den så ud, end hvad den egentlig var lavet af, og siden den ikke ligefrem skulle være noget, som andre end familien burde se så meget på, så gad du heller ikke smide for mange penge efter en af god kvalitet; du ville egentlig bare have en, der var rummelig nok.

Men måske har du så endt med at vælge en, der ikke var af godt materiale – og her tænker vi på dig og din krop for, når den skal have tøjet på efter vasken.

For måske smitter vasketøjskurven af på tøjet med nogle farver, der ikke er til at få af tøjet igen, eller den afsætter andre komponenter, der ikke er sunde for kroppen, der heller ikke kan vaskes af.

Sådan går det, når man køber noget til lav pris uden at tjekke kvaliteten.

Køb derfor altid en god vasketøjskurv.

Flere Nyheder