Vælg en skumrutsjebane til dit barn, som du har lyst til at have stående i stuen

De fleste børn i en vis alder elsker at glide ned ad en rutsjebane. De kan få timer til at gå med det – hvis de ellers får lov til. For som regel er det dig som forælder, der bliver træt af at stå og se dem lege på legepladsen. 

Er dit barn ofte svær at trække væk fra legepladsens rutsjebane, kan det være en god ide for dig, at du anskaffer en rutsjebane derhjemme. Dermed kan dit barn selv rutsje i flere timer, mens du har mulighed for at beskæftige dig med andre ting i hjemmet. 

Mange forældre vægrer sig dog ved at anskaffe en rutsjebane. De bliver ofte fremstillet i nogle materialer, der gør, at de ikke er specielt pæne at se på. Derfor er det ikke nødvendigvis nogle, som du har lyst til at have stående fremme i din stue. 

Skumrutsjebaner er neutrale og har et pænt design

Hører du til den type forælder, der helst ikke vil have en rutsjebane i stuen eller i haven, fordi du er bange for, hvordan det vil komme til at se ud, er det en god ide for dig, at du overvejer en skum rutsjebane. De er pænere at se på, og de bliver fremstillet i neutrale farver, der passer godt ind i en moderne indretning. Dermed vil den ikke være lige så iøjnefaldende – men dit barn vil synes, at den er mindst lige så sjov. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe en skum rutsjebane, er hos littlehugs.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for skumrutsjebaner, og du kan derfor nemt finde en i de farver, der vil passe ind i dit hjem. 

Rutsjebanen består af en lille trappe i skum og en sliske, som barnet glider ned ad. Den er skabt i et vinkel, hvilket gør den oplagt at placere i et hjørne i stuen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *