Sådan bruger du Jotun bundmaling

Hvis du er en af de mange, som har købt Jotun bundmaling til din båd, så kan du godt glæde dig til din båd har fået det første lag. Jotun bundmaling er en af de mest effektive bundmalinger du kan få og det er en bundmaling du altid vil bruge fremover formentlig. Første gang man skal bruge Jotun bundmaling, så skal man give sin båds bund 2 lag, men efter første gang, så skal man fremover kun give bunden 1 lag.

Jotun bundmaling er en populær bundmaling i Danmark, og rigtig mange der har en båd bruger denne bundmaling. Den er enormt effektiv i forhold til at undgå begroning af bunden, hvilket meget nemt kan komme i saltvand. Saltvand er utrolig hårdt for en båd og derfor skal man også beskytte sin båd så godt som muligt. 

Mal din båd op til 9 måneder inden søsætning

Med Jotun bundmaling kan du måle din båd helt op til 9 måneder inden søsætning, hvilket er specielt ved denne bundmaling. Du kan altså male din båd i efteråret og have den klar til de gode forårsdage, hvor solen kommer frem og man bare gerne vil ud på vandet. Som sejler og bådejer, så er der ikke noget værre end at gå glip af en fantastisk dag i solen på vandet. Udover at Jotun bundmaling også er ekstremt effektiv, så giver den i den grad også din båd et flot finish.

Det betyder meget at båden ser velplejet og flot ud, og derfor betyder det også meget at man maler bunden på båden eksempelvis. En bundmaling med en god dækkeevne, kan virkelig gøre underværker for hele bådens udseende. Hvis man er bådejer, så kræver det meget arbejde og pleje, men det giver bare en stor gevinst i sidste ende. Man skal passe og pleje sin båd, så den holder i så mange år som muligt.