Lån penge til forbrug eller nødsituationer med robotlaan.dk eller hotlaan.dk

04 december 2017
Astrid Pedersen
Lån penge til forbrug eller nødsituationer med robotlaan.dk eller hotlaan.dk

I dagens Danmark er der mange muligheder, hvis du ønsker at supplere din økonomi i en kortere eller længere periode. Hvis din bank vil bevillige dig en kassekredit, kan du bruge denne som buffer – men det er som oftest en dyr løsning, hvis du har brug for et større beløb, som du ikke har mulighed for at afvikle på kort tid.

Du kan også bede din bank om et lån. Dette er for det meste den billigste løsning, hvis du skal ud og låne penge, men til gengæld er det ikke helt uden omkostninger. For det første er det temmelig omstændeligt at ansøge om et forbrugslån i banken, også selv om det drejer sig om et mindre beløb. Banken kan forlange, at du møder op personligt til et møde med din bankrådgiver. De kan også forlange, at du stiller med en kautionist, eller at du kan stille sikkerhed for dit lån i fast ejendom – for eksempel hus, lejlighed eller sommerhus – eller i din bil, båd eller motorcykel. Dertil kommer, at bankens behandlingstid på låneansøgninger kan strække sig over flere uger – og det nytter jo ikke meget, hvis man står med et akut behov for et boost af din kassebeholdning.

Lån penge online, og få hurtigt svar på din låneansøgning

Hvis du derimod vælger en af de mange udbydere af online forbrugslån, kan du være sikker på, at din låneansøgning bliver behandlet hurtigt og effektiv. Og bliver den accepteret, kan du have pengene på din konto inden for få timer efter, at du har angivet ansøgningen. Typisk vil du kunne låne mindre beløb online – hos for eksempel robotlaan.dk og hotlaan.dk kan du låne op til 75.000 kr. – og samtlige lån bevilliges under forudsætning af, at udbyderen har fremlagt samtlige oplysninger vedrørende omkostninger ved lånet. Dette betyder, at du kan tilpasse dit lån, så afdragene passer til dit budget, og undgå ubehagelige overraskelser osm for eksempel ekstra gebyrer og renter, som stiger.

Flere Nyheder