Kom ind i en branche, det ellers er svært med, via et vikarbureau

De fleste af os kender nok det med, at det kan være svært at få ens drømmejob opfyldt på alle de parametre, som vi godt kunne tænke os.

Det har alt sammen noget at gøre med lønnen, afstanden, kollegaer, udfordringer, frynsegoder og meget, meget andet.

Er man blevet headhuntet, så er det lettere at stille krav til en jobsamtale, men hvis man føler, at man langt om længe er kommet gennem nåleøjet til en samtale hos ens virksomhed, som måske ikke lige var drømmestedet, men tæt på, så er man næsten ydmyg for at blive ansat, at man går med til mange ting for at blive ansat.

Der kommer jo et tidspunkt, hvor man bare godt kunne tænke sig et arbejde, så man kan forsøge sig selv og sin familie, så man egentlig bare søger et job, der er nogenlunde relevant for en, så man slækker på mange af kravene til, hvor man ender henne.

Få det job, du drømmer om, via vikarbureauet

Måske gik man ligefrem efter drømmeuddannelsen, da man var yngre, selvom man godt vidste, at jobsituationen ikke var den bedste, når man var færdiguddannet – og den er bestemt ikke blevet bedre siden da.

Men man vil jo gerne lave noget, der har relevans for en selv, men det kan stadigvæk være en svær branche at komme ind i, hvor der er få fastansættelser at finde.

Man skal have erfaring for at blive ansat, men når ingen gider ansætte en, så får man aldrig den erfaring!

Det er en nedadgående spiral, som der ser svær ud at kravle opad – indtil man spotter en løsning i form af vikarservice i København.

For hvis man tilmelder sig som vikar her, så kan man jo komme ud til noget sæsonarbejde eller bare en barselordning eller måske endda blot en enkelt dag og vise, hvad man duer til i den branche, hvor man gerne vil være.

Selvom man måske ikke ender med at blive ansat på stedet, så har man trods alt fået den fornødne erfaring!