Indret dit hjem med smukke blomster og planter

De fleste har planter i hjemmet, nogle har kun et par stykker i vinduet andre ser enhver bar spot som en invitation til at sætte en ny plante. Udover at planter og blomster er smukke kan de også ændre et rum.

Hvis du har en stor stue der godt kan se lidt tom ud, kan du købe et par store planter og placere dem i midten af rummet. Derved kan du optisk inddele rummet i 2 mindre rum, så det ikke virker så stort og tomt ud. Planterne har derudover også den fordel at de er sunde for indeklimaet. Du kan læse mere her nytomhuse.dk/indret-med-planter-det-er-ren-terapi-for-sjaelen

Planter er godt for indeklimaet

Udover at planter kan ændre et rum på mange måder. De kan få rummet til at se mindre og større ud. De får også et rum til at virke hyggeligt og hjemmeligt, men samtidig er de gode for hjemmets indeklima. Mange helt almindelige stueplanter omdanner CO2 til ny ilt og tilfører hjemmet mere fugtighed, hvilke især er godt om vinteren hvor luften kan være mere tør.

Det er dog vigtigt at huske også at huske at lufte ud, så den øgede fugtighed ikke resultere i fugt og skimmelsvamp. Planter er også den ideelle støvsuger. De samler støv, så det er en god ide at give dem en tur med bruseren fra tid til anden. 

Spis dine planter

Mange planter har den ekstra fordel at de kan spises. Det gælder fra de mest kendte, krydderurterne til mange blomster. F.eks. er stedmorblomsten spiselig og er perfekt til en salat eller som pynt i en dessert. 

Aloe Vera er en anden god plante med flere anvendelsesmuligheder. Den er god mod solskoldninger og hudirritationer. Den kan også spises, hvor den er blandt andet er god mod fordøjelsen. Her er det geleen i planten du skal bruge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *