Hundedækkener i top kvalitet – find dem online

12 august 2022
admin

editorial

Hunde har brug for motion, og hvad er bedre end en dejlig lang gåtur? Men før du går ud af døren med din pelsede ven, er der nogle få ting, du skal tage hensyn til. Især når det kommer til sikkerhed.

Her er nogle tips til, hvordan du beskytter din hund, mens du går tur:

1. Brug en snor og et halsbånd eller en sele, der passer ordentligt. En for lang eller for kort snor kan være farlig, og et for stramt halsbånd kan forårsage kvælning. Sørg for, at snor og halsbånd/sele er justerbare, så du kan sikre en god pasform.

2. Hold hele tiden øje med din hund. Hunde kan komme i store problemer, hvis de ikke er under opsyn – de kan løbe ud på gaden, blive viklet ind i noget eller endda blive angrebet af et andet dyr.

3. Pas på varme overflader om sommeren – og saltede ditto om vinteren. Asfalt og fliser kan blive meget varme i sommermånederne og kan forårsage forbrændinger på din hunds poter. Og om vinteren, når der er saltet, kan trædepuderne udtørres og sprække. Hvis du går en tur med din hund på denne tid af året, skal du sørge for at bruge sko eller støvler, der er specielt designet til hunde.

hundedækkener

4. Hold øje med farlige genstande på jorden. Glas, søm og andre skarpe genstande kan let skade din hunds fødder. Sørg for at scanne jorden foran dig, mens du går, og saml alle farlige genstande op, som du ser undervejs – og brug hundesko eller støvler, hvis du færdes i særligt udsatte områder.

5. Giv hunden et isolerende og varmende hundedækken på i koldt vejr. Ikke alle hunde er lige godt beskyttede af deres pels. Du kan finde lækre hundedækkener online i shoppen på hjemmesiden ostrand.dk

&. Ryd op efter din hund. Det er ikke kun hensynsfuldt over for andre, der går rundt, men det er også vigtigt for at holde din hund sikker. Hundeafføring kan indeholde skadelige bakterier, som kan gøre din hvalp syg, hvis den indtages.

Flere Nyheder