Gør din have mere indbydende

07 juni 2022
Steffen Pedersen

advertorial

At have en flot have er en dejlig ting, men det kan kræve tid og arbejde. Vi har dog fundet nogle konkrete tips, som kan hjælpe dig med at få en mere indbydende have. Nogle af ændringerne er store, hvor andre af dem ikke kræver så meget. God fornøjelse.

Fjern ukrudt

Det første man bør gøre er at fjerne ukrudt. Ved at fjerne ukrudt får man en mere soigneret have, som derfor er mere indbydende. Det fjerner det rodede look, og gør at den er visuelt flottere at kigge på. Derudover er det bedre for planterne, da de kan få den næring og det sollys de har brug for.

image

Få en terrasse

Det kan være en lidt større opgave end at flytte ukrudt, men ved at få en flot terrasse vil en have være mere indbydende. Den vil byde op til hyggelige aftener, hvor man kan spille havespil, eller måske endda holde en hyggelig grillaften.

Når man skal have en terrasse er der flere muligheder, vi anbefaler dog, at man får en overdækket terrasse konstruktion, da det gør, at man ikke er så afhængig af vejret. Hvis den ikke er overdækket, så vil man opleve, at der er mange dage i det danske vejr, hvor man ikke kan være derude alligevel.

Plant flere farver

Farver giver liv, og derfor er det ideelt at plante flere farverige planter, hvis man vil have en mere indbydende have. Det kan være i form af flotte blomster, eller blot nogle andre planter, som man synes er flotte. Der er også mange træer, som har mange flotte farver, når de springer ud.

Hvad du vælger er op til dig og afhænger også af størrelsen på din have. Et enkelt rosenbed vil eksempelvis ikke være nok til en stor have, hvor et træ kan være for stort til en lille have.

Flere Nyheder