Gem dit sexlegetøj væk for børnene

Gem dit sexlegetøj væk for børnene

Du er måske den type kvinde, mand eller af en anden identifikationsopfattelse, hvor du føler dig som en frisindet type, der ikke går så meget op i, hvad børnene spiller af videospil, ser i TV’et og leger af lege.

De små poder skal have lov til at forme sig selv i samhørighed med deres omgivelser, og du nægter af være den forælder, der skærmer af for børnene og indpoder dem med ubegrundet frygt fra barnsben, som egentlig mest af alt er din egen frygt, du fører videre til dit afkom.

For helt ærligt, hvor meget skade kan et barn tage, så længe man bare gør sit bedste for at opdrage dem og holde øje med dem i potentielt farlige situationer.

Ender med man med at pakke dem for meget ind i vat, så kan de efterhånden ikke udvikle naturlig resistens.

Okay, det endte måske ude i et sidespor på kanten til overdrivelse, men pointen er, at uanset hvor frisindet du ser dig selv, så er der simpelthen nogle områder, som du ikke skal præsentere dine børn for for tidligt.

Måske levede du et fint boheme-liv som ung, hvor skarpe genstande, medicin og sexlegetøjet flød rundt, når der var familie og venner på besøg, men den livsstil må du simpelthen til at lægge om, når der er kommet børn ind i verden.

Specielt med sidstnævnte angående sexlegetøj.

Det skal ikke forstås som, at børn ikke kan tåle at erfare tidligt, hvor de selv kommer fra, og at sex også er nydelse.

Det hænger sammen med, at hvis de tror, at dit sexlegetøj også er legetøj til dem, så kan de præsentere det for deres venner, som siger det videre til deres forældre, og så spreder der sig et rygte om dig i nabolaget.

Den slags vil du nok helst selv være herre over, så sørg for at gem sexlegetøjet væk, til når du skal bruge det, hvor børnene ikke er der.