Forsød juletiden med en online forbrugslån og få favorabel afdragsordning

Forsød juletiden med en online forbrugslån og få favorabel afdragsordning

Julen står for døren, og i de fleste hjem er der mange ekstraudgifter forbundet med at fejre jul. Vil du gerne forkæle dig selv og dine kære med en god jul, men er dit budget lidt stramt, så kan du eksempelvis vælge at ansøge om et online forbrugslån. Dermed får du et kontantbeløb udbetalt i december, som du kan købe gaver og julemad for, og så får du en favorabel afdragsordning, hvor du afdrager i mindre bidder hver måned. Et forbrugslån kan optages i banken, men måske ønsker du ikke at bede din bankrådgiver om et lån, eller måske har banken sagt nej.

Sammenlign priser og tjek ÅOP for at finde det billigste lån

Du kan i stedet vælge at ansøge om et online forbrugslån hos en af de mange låneudbydere, som findes på markedet. Vil du gerne danne dig et overblik, så er Flerelaan.dk en rigtig god side at besøge, for her kan du både sammenligne priser og blive guidet til, hvordan du finder frem til det forbrugslån, som passer bedst til dig. Her kan du læse mere om de forskellige tilbud fra ExtraCash, Santander, D:E:R, L’easy, Kliklån, HotLån, Alfalån eller robotlån, og du kan bl.a. tjekke og sammenligne ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent). Du finder også en rigtig god guide vedrørende online forbrugslån, og du kan få skræddersyet lånetilbud efter dine behov.

Få kontanter udbetalt nu og afdrag henad vejen

Når du har fundet en låneudbyder, så er det nemt at udfylde ansøgningsskemaet online og underskrive med NemID. Du kan også uploade dokumentation. Godkendelsesprocessen tager mellem 30 sekunder og 2-3 dage, og udbetalingen sker i løbet af 2-10 dage. Du kan låne helt op til 75.000 kr. hos ExtraCash.dk, men du kan også nøjes med at låne 3.000 – 5.000 kr. Størrelsen på forbrugslånet og løbetiden afhænger også af, hvordan din økonomi ser ud, og hvor stort et beløb du har mulighed for at afdrage hver måned. Står du akut og skal købe julegaver og har brug for kontanter, så kan et forbrugslån være en god løsning i stedet for et overtræk på din bankkonto. En anden fordel er også, at du kan afdrage henad vejen og ikke skal betale hele beløbet tilbage på én gang i januar måned.