Find håndkøbsmedicin på dit lokale apotek

De fleste af hos har mindst én gang i løbet af vores liv været i kontakt med det lokale apotek. Dette kan enten være i forbindelse med afhentning af medicin på recept fra den praktiserende læge.

Det er også på apoteket at du finder diverse håndkøbsmedicin som for eksempel hovedpinepiller og andre former for let smertestillende medicin samt antihistamin, midler mod forstoppelse og diarre, næsespray, bruse eller suge tabletter eller andre medicin typer som ikke kræver en recept fra lægen.

Aabenraa Svane Apotek – dit lokale apotek i Aabenraa

Hvis du er bosiddende i den sydlige del af Danmark, nærmere betegnet Aabenraa, hedder dit lokale apotek Aabenraa Svane Apotek.

Aabenraa Svane Apotek ligger centralt placeret på Opnørplads i midten af byen og er nemt at komme til med bus, på cykel, til fods eller i bil. Og samtidig har Aabenraa Svane Apotek gode adgangsforhold også for dig som sidder i kørestol eller bruger rollator.

Hvordan kan Aabenraa Svane Apotek hjælpe mig?

Hos Aabenraa Svane Apotek finder du alt hvad du skal bruge inden for såvel håndkøbsmedicin som naturlægemidler og kosttilskud, vitaminer og mineraler, plejeprodukter, hygiejniske produkter, produkter til sårpleje og alskens former for rygestop produkter.

Du vil på Aabenraa Svane Apotek kunne få den helt rigtige vejledning omkring brug af dine medicinske produkter uanset om det drejer sig om læge ordineret medicin eller om håndkøbsmedicin. De dygtige farmakonomer og farmaceuter hos Aabenraa Svane Apotek er helt rigtigt klædt på til at kunne yde kvalificeret og kompetent rådgivning og vil kunne oplyse dig om alskens bivirkninger og kontra indikationer.

Med jævne mellemrum vil du på apoteket kunne deltage i oplysningsmøde om eksempelvis rygestop, diabetes eller graviditet. Og på hjemmesiden vil du kunne få yderligere information om hvad Aabenraa Svane Apotek kan gøre for dig.

Klik ind på https://aabenraa-svane.apotekeren.dk/ og læs mere om dit lokale apotek.