Find en god brugt Toyota online

17 maj 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Det er sjovt og spændende at gå på biljagt. Har du og din familie taget en beslutning om at det er på tide med et nyt sæt hjul i garagen er I sikkert alle på udkig efter det nye køretøj.

Pludselig begynder bil reklamer på TV at fange opmærksomheden. I har sikkert kigget en masse glittede brochurer fra diverse forhandlere igennem. Og I har sikkert styr på alt hvad der handler om brændstof økonomi, køre egenskaber og state of the art elektronisk ekstraudstyr.

Sandsynligvis vil I allerede have lagt jer fast på en særlig type bil, og måske endda fundet en favorit model fra et af de kendte bil mærker. Og der er med sikkerhed gået lidt skår i begejstringen ved synet af prisen på herligheden.

Nye biler er dyre biler

I Danmark er nye biler nemlig utroligt dyre. Dette skyldes at staten pålægger fabriksnye biler temmelig høje afgifter, som udgør størstedelen af bilens nypris. Det betyder at du skal have den helt store tegnebog fremme når du køber ny bil – eller alternativt sætte dig i dyb gæld.

Brugt Toyota

Samtidig gennemgår nye biler i Danmark et ganske substantielt værditab allerede fra dag 1, hvor prisen vil styrtdykke indtil den efter tre til fem år stabiliserer sig. Du risikerer altså at stå med en bil du ikke kan sælge uden et tab.

Køb en brugt bil og spar penge

Af samme grund kan det godt betale sig at købe en brugt bil, som allerede har gennemlevet størstedelen af værditabet. Med en brugt bil af yngre dato får du rigtig meget mere bil for dine penge – og en sådan bil kan sagtens have mange kilometer tilbage i tælleren.

Er du i markedet efter en brugt Toyota kan du finde hvad du søger hos Det Digitale Bilhus. Klik ind og se udvalget af brugte biler til salg på detdigitalebilhus.dk.

Flere Nyheder