Brug ametystens energi i din meditation

12 juli 2020
Emilie Jacobsen

Hvis du godt kan lide at meditere, er det oplagt for dig, at du har en ametyst sten på dig, når du gør det. Stenen er nemlig tæt forbundet til dit hovedchakra og kan derfor hjælpe dig til at opnå en bedre meditation. Du kan få sten, der er formet, så de er særligt rare for dig at have i hånden, når du mediterer. Det kan for eksempel være helt runde sten, der er med til at give dig en fornemmelse af balance. 

Du kan dog også have glæde af ametyst stenen på mange andre tidspunkter. Hvis du for eksempel gerne vil have mere ro og balance i dit liv generelt, kan du gå med en ametyst i lommen eller have den i en halskæde om halsen. Dermed kan du få glæde af de kræfter, der ligger gemt i stenen hele tiden. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskellige former for ametyster, er på webshoppen krystalaesken.dk. De har specialiseret sig i at forhandle krystaller, og du kan derfor finde et enormt stort udvalg hos dem. 

Deres udvalg er ikke bare i forhold til, at de har mange forskellige typer af sten. Det er også i forhold til, at de har stenene i en række forskellige udskæringer og former. For eksempel en rund sten, der er rar for dig at sidde med i hånden, når du mediterer, en sten, der er slebet, så den er behagelig for dig at have i lommen, og en ametyst, der er boret hul i, så du kan have den i en kæde om halsen. 

Derudover har du også mulighed for at få en ametyst, der er formet som en engel. Dermed kan du have den stående, og den vil udsende sine positive energier til det rum, du placerer den i. 

Flere Nyheder