Arranger en sjov aften for veninderne med mandestrip

Arranger en sjov aften for veninderne med mandestrip

Har du en gruppe veninder, som du mødes med et par gange om året og taler om mænd, børn og lignende med? Og er det snart din tur til at arrrangere? Så kan det være, at du gerne vil prøve at lave en aktivitet, som kan være med til at ruske lidt op i gruppen og gøre, at I taler om noget andet end bare, hvordan I får hverdagen med små børn og arbejde til at hænge sammen. Det kan du for eksempel gøre ved at invitere en mandestripper. Det kan være en god mulighed for dig. 

Hvis du leder efter en god stripper, der kan køre ud i hele landet, kan det være en god ide for dig at se mere på poledancer.dk/mandestrip. Det er en dygtig stripper, der virkelig kan tilbyde jer et forrygende show. Han er meget fleksibel i forhold til, hvad I foretrækker. Hvis I har lyst til at se The Full Monty, kan I gøre det. Hvis du synes, at det bliver lidt for meget, at han hiver snablen frem i din stue, kan du vælge, at han beholder sine underbukser på. 

Stripperen fra poledancer.dk er også både poledancer og croquimodel. Poledance er en danseform, hvor man danser op af en stang. Det er mest kendt fra stripklubber, men bliver i dag også brugt som en motionsform. Det er selvfølgelig en danseform, hvor der er fokus på kroppen, men det er også en flot forestilling, når I ser på en, der er dygtig til at gøre det. 

En croquismodel er et andet ord for en nøgenmodel. Det er altså en person, der sidder model for jer, mens I tegner ham. Det kan også være en sjov og anderledes oplevelse, der kan være med til at ruske lidt op i venindeflokken, hvis du føler, at det er det, som de trænger til.