3 programmer du bør lære

31 august 2021
Steffen Hansen

Der er mange forskellige programmer, som kan alt muligt, men hvilke bør man lære? Vi har samlet tre programmer, som vi mener du bør lære. Tre programmer, som du kan bruge i dit privatliv, men også i dit erhvervsliv til at gøre dig mere eftertragtet på arbejdsmarkedet.

Power Bi

Hvis du arbejder med data, så anbefaler vi, at du lærer at arbejde med Power Bi. Power Bi er et business intelligence program, som er udviklet af Microsoft. Programmet er lavet til at visualisere data, så man nemt og hurtigt kan danne et overblik. Derfor er det et perfekt program at lære, hvis man gerne vil kunne skille sig ud på sin arbejdsplads, og levere noget, som de andre måske ikke kan.

Tag et Power Bi kursus her: https://www.4d.dk/kurser/business-intelligence/power-bi

PowerPoint

PowerPoint er endnu et Microsoft program, som sjovt nok også bruges til at visualisere. Men modsat Power Bi, så bruges PowerPoint til at lave præsentationer, som man kan bruge, hvis man skal fremlægge eller holde et oplæg. PowerPoint kan bruges i privatlivet, som studerende men bestemt også som medarbejder i en virksomhed.

Excel

Excel er et fantastisk program, som også er udviklet af Microsoft. Med Excel kan man analysere data, budgettere, lege med tal og meget mere. Derudover kan man når man har samlet data visualisere det gennem grafer og andre illustrationer. Excel er et perfekt program at lære, da man kan bruge det til sit studieliv, sit privatliv og sit arbejdsliv. Hvis man bliver en mester i Excel, så kan man hurtigt opsætte et budget, sammenligne data og regne på tal.

Konklusion

Ovenstående programmer er tre fantastiske programmer, som du kan bruge til at gøre dig mere eftertragtet på arbejdsmarkedet. Derudover kan du bruge dem i dit privatliv, og også som studerende, hvis du vil have muligheden for at gøre noget ekstra.

Flere Nyheder